Unde esti: Magazin haine Lista producatori

Produse de la Bahmu Atelier

Creatiile Bahmu Atelier sunt imaginate ca o alternativa oferita doamnelor si domnisoarelor decise sa depaseasca superficialul vestimentar. Toaletele sunt intelese ca solutii accesibile, intentionate pentru toate tipurile de siluete, croite pentru a celebra feminitatea si bunul gust. Demersul in sine isi are originile in dorinta de a introduce o noua abordare a noilor valori estetice. Femeia care isi respecta si intelege formele este o femeie fericita. Importanta de a da o oportunitate clara tuturor reprezentantelor sexului frumos spre a-si cultiva calitatile este coplesitoare. Articolele vestimentare semnate Bahmu Atelier propun noi standarde pentru confort, definesc eleganta ca stare de spirit si, probabil cel mai important, creeaza dupa liniile feminitatii.

Toaletele propuse reliefeaza croieli foarte permisive care pot fi adaptate cu usurinta tuturor tipurilor de siluete, volumele joaca un rol esential fiind mereu gestionate pentru a garanta optiuni pentru variate abordari. Trasatura de fundament a acestor detalii este cu siguranta lejeritatea cu care cultiva orice manifestare creativa individuala. Fiecare doamna sau domnisoara are posibilitatea sa compenseze cu idei personale particularizand fiecare demers vestimentar. Se acorda, de asemenea, o atentie aparte reluarii unor linii clasice care si-au pastrat in timp savoarea si, explorate in mod constructiv, reusesc sa redea oricarei constitutii farmecul natural.

Adriana Bahmuteanu si Camelia Enciu, coordonatoarele intregului proiect, doresc sa aduca la normalitate calitatile unei feminitati voluptoase, totodata raportandu-se la valori materiale imediate care tin de gestionarea unor fonduri care nu sunt mereu extrem de generoase. Ofera tuturor femeilor sansa evidenta de a achizitiona o piesa vestimentara de calitate propunand un pret accesibil. Libertatea de a alege un produs deosebit aduce experimentul vestimentar individual la un cu totul alt nivel. Recastigarea echilibrului intre satisfactia personala si eliberarea de constrangerile unor tipare de trend liniare incurajeaza femeia obisnuita sa-si restabileasca principiile estetice.

Bahmu Atelier este dedicat feminitatii si sustine prin creatiile propuse o manifestare dezinvolta a tuturor intentiilor vestimentare. Doamnele si domnisoarele se bucura din nou de libertatea de a se redescoperi pe sine prin intermediul acestui act de creativitate. Garderoba personala devine acum un prilej evident pentru a savura o croiala inteligenta, inteleasa generos ca o reinterpretare subtila a rotunjimilor feminine. Femeia timpurilor prezente isi recucereste limitele de confort si reuseste sa afiseze din nou o atitudine exemplara.

Am gasit 29 produs(e) de la Bahmu Atelier.

Imbracaminte > Bluze si body-uri

Imbracaminte > Fuste

Imbracaminte > Pulovere

Imbracaminte > Rochii